beats by dre cheap

izjava felipa

 

Pet godina sa Luisanom bio sam zaista sretan!
Filipe Colombo trenutno je arganzovan u seriji „Son de Feirro“. Nedavno je pred novinarima „otvorio srce“ i po prvi put progovorio o nekim dosad nepoznatim detaljima.
-Uloga u seriji „Son de Feirro“ mi savrseno pristaje-kaze mladi glumac.-Uz to, u ovoj seriji puno sam naucio , najvise od Osvalida Laportija.
* Kako se slazes sa Laportijem?
-Sjajno. Laportri je jedan veoma zanimljiv i energican covijek. Znatno je stariji od mene, tako da mi je u pojedinim momentima i kao otac. Vrlo je duhovit, tako da se sveoma cesto smijemo na setu.
-Tvoja karijera ima ulaznu putanju?
-Da, moja karijera se fenomenalno odvija. Iz mijeseca u mijesec sve je bolje.
*Sta ti danas znace „Buntovnici“?
-Naravno, sve je pocelo sa serijom „Bunotvnici“. Tada sam prvi put osijetio da me ljudi vole. A, volim kad me vole. Uloga Mnuela najvaznija je u mojoj karijeri. Jednostavno, u toj ulozi sam pronasao sebe.
*“Rebelde Way“ i Luisana Lopato?-Bilo je to burno ljubavno razdoblje?
-Luisana je osoba kakve se rijetko susretne u zivotu. Zabljavljali smo se pet godina. Tih pet godina zavio sam veoma lijepo. Bio sam istinski sretan.
*To je bila dobra veza?
-Da, bila je to fantasticna veza, koja je godinama izvrsno funkcionisala .Bilo je to puno vise od privlacnosti izmedju dvoje glumaca. Zaista sam ju volio.
*Zasto ste raskinuli?
-Iza nas je pet godina osjecanja i zajednice srece. Oboje zelimo da uzroci naseg prekida ostanu tajna.
*Da li je tacnmo da Luisana nije vise clan benda?
-Luisana nikad nije prestala biti clan benda „Erreway“. To sto nije bila na nekoj turneji, krive su njene profesionalne obaveze. „Erreway“ cemo zauvijek biti nas cetvero...

~ErReWaY 4 CaMiNoS~
http://camila.blogger.ba
20/01/2008 22:51